Søvnvejledning – opnå en bedre søvn via behandling.

Søvnproblemer kan opleves på mange måder. Det kan være, at man enten har svært at falde i søvn (indsovningsproblemer) eller at det går fint med at falde i søvn, men at man vågner efter et par timer og derefter ikke kan falde i søvn igen/har mange opvågninger. Der kan desuden være mange forskellige grunde til, at man oplever søvnproblemer. Måske er der mange tanker, der fylder, måske er der forstyrrende lyde, måske følelser eller smerter i kroppen.

I Søvnvejledning tager vi udgangspunkt i dine søvnproblemer og sovevaner. Du vil blive vejledt i god søvnhygiejne, få viden om søvnens betydning, om hvordan en naturlig søvn ser ud og de elementer, der kan forstyrre søvnen. 

Mellem samtalerne vil du få opgaver med hjem, som du skal arbejde med for at bedre dine sovevaner, så du igen finder tilbage til den naturlig søvn.

For at søvnvejledning hjælper, skal du være indstillet på at følge vejledningen og være motiveret for at ændre på dine vaner.

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde det helt rigtige forløb til dig.

Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvad man har brug for. I de tilfælde er det vigtigt blot at tage de første skridt. Kontakt os i dag og vi vender tilbage hurtigst muligt. Så finder vi ud af hvad der passer bedst til dig.

mail@actsmart.dk

  Dorte Holm Hansen

  Tlf. 51 82 14 69

  dorte@actsmart.dk

  Annette Rohde

  Tlf. 61 75 58 84

  annette@actsmart.dk